Self - Care Sunday Herfst retreat voor vrouwen

Op 13 oktober (zondag), op een prachtige locatie van Boutique B&B “Uitgerust voor Zaken” aan de rand van het bos, verzorgen we (Natalia & Pernille) Self – Care Sunday Herfst retreat voor vrouwen!

Een dag voor ontspanning, reflectie, bewustwording en self-care midden in de herfst.

Tijdens deze zondag maken we gezamenlijk de transitie van de zomer naar de herfst, de transitie van Yang energie (actie en naar buiten gericht) naar Yin energie (rust en naar binnen gericht). Door middel van meditatie, visualisatie, bewegen, Flow Schrijven (laten jouw eigen intuïtie spreken op papier dmv gestelde reflecterende vragen) en verschillende vormen van Yoga gaan wij stilstaan bij de thema’s van de herfst (loslaten en vasthouden). Loslaten van wat je niet meer nodig hebt of wat je tegenhoudt. Vasthouden door te herkennen wat voor jou van waarde is en goed voor je is.

Deze zondag retreat biedt jou als vrouw de ruimte en vrijheid om even uit de drukte van het dagelijkse leven te stappen. Ruimte om te reflecteren, te delen en om te ervaren hoe het is om in liefdevolle verbinding te zijn met jezelf en met andere vrouwen. Om naar binnen keren, vertragen en opladen. Om vervolgens onthaast en met nieuwe inzichten naar huis te komen.

VOOR WIE

Voor iedere vrouw die toe is aan een dag vol met diepe ontspanning, selfcare, energie en verbinding. Yoga ervaring is niet nodig. Ook geschikt wanneer je zwanger bent. Maximaal 10 plaatsen.

HOE DEZE DAG ER UIT ZIET

Ontvangst thee/lekkers
Openingscirkel / sharing Meditatie
Yin yoga
Heerlijke (vegan) lunch
Stiltewandeling in het bos
Bewegen en/of dans
Visualisatie
Flow schrijven / reflecteren
Restorative yoga en yoga Nidra
Afsluitende cirkel

WAAR

Boutique B&B Uitgerust voor Zaken (Heerenveen)

PRIJS

Early – bird prijs (T/m 1 augustus a.s.)  – 113 euro p.p (incl. lunch)

Na 1 augustus – 133 euro p.p. (incl. lunch)

Back to top of page